Maijers autotechniek > Referenties

TEVREDEN KLANTEN

Ik ben Johan Maijers. Ik heb al geruim 25 jaar ervaring in autoaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast heb ik een voorliefde voor (Engelse) klassiekers. Om die reden restaureer ik ook oldtimers, waarin mijn vakmanschap en oog voor detail prachtig samenkomen. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en wordt mijn technische kennis op het gebied van auto’s op verschillende manieren ingezet. Verder ben ik als zzp-er inzetbaar voor diversen bedrijven.

Google Rating
4.8
js_loader
Klantvriendelijk, vakwerk en volgens de afspraak

Maijers Techniek is vakkundig en levert wat ze afspreken. Ik heb mijn rekken uit mijn oude Renault bus uit laten bouwen en in laten bouwen in mijn nieuwe Volkswagen bus. Ik ben hier uitermate tevreden over daar het erg netjes is gebeurd. Het had tevens wat aanpassingen in het rek nodig maar daar is geheel niets van te zien. Alles zit ook goed stevig bevestigd. Tot zelfs de krik weer netjes bevestigd zodat die niet los in de bus ligt. Bij het maken van de afspraak stond er zelfs een lekker bakje koffie klaar. Kortom, klantvriendelijk, vakwerk en netjes volgens de afspraak in één dag geregeld!

Roland

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden