Over Ons

Ik ben Johan Maijers. Ik heb al geruim 25 jaar ervaring in autoaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast heb ik een voorliefde voor (Engelse) klassiekers. Om die reden restaureer ik ook oldtimers, waarin mijn vakmanschap en oog voor detail prachtig samenkomen. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en wordt mijn technische kennis op het gebied van auto’s op verschillende manieren ingezet. Verder ben ik als zzp-er inzetbaar voor diversen bedrijven. De gemene deler? Een verbluffend eindresultaat!

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?

Altijd direct en persoonlijk contact!
Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
Altijd een oplossing op maat.

Johan Maijers is de man achter Maijers Techniek. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het bouwen van aangepaste auto’s en het uitvoeren van een autorestauratie. Bij Johan Maijers is uw moderne auto of klassieker in goede handen. In de loop der jaren heeft hij veel technische kennis opgedaan. Voor elk vraagstuk weet hij hierdoor altijd een passende oplossing.

Bij Maijers Techniek zetten we graag onze kennis en ervaring in om een optimaal eindresultaat te kunnen leveren. Johan Maijers heeft van zijn passie voor het werken met oldtimers zijn beroep gemaakt. Met vakmanschap en liefde voor het vak wordt uw oldtimer door Johan Maijers weer in al zijn glorie hersteld.

Het eindresultaat zal u versteld doen staan! Maijers Techniek beschikt over een eigen werkplaats, in Kaatsheuvel.