Oldtimer restauratie

Op zoek naar een restauratiebedrijf voor uw oldtimer?

Wilt u graag uw oldtimer laten restaureren? Dat kan! Voor een oldtimer restauratie bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring in het restaureren en het aanpassen van auto’s, hebben we veel kennis en vakkundigheid opgebouwd. Het laten restaureren van een oldtimer is dan ook een vak apart. Wij doen er alles aan om uw klassieker weer als vanouds te laten stralen! Daarom is Maijers Techniek het ideale restauratiebedrijf voor een goede en betrouwbare restauratie van uw oldtimer. Naast het uitvoeren van oldtimer restauratie verzorgen wij ook bedrijfswageninrichting.

Uw auto laten restaureren

Oldtimer restauratie

Uw oldtimer restaureren in verschillende vormen

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van autorestauratie. Zo kunnen wij als onderdeel van de restauratie van uw oldtimer bijvoorbeeld nieuwe onderdelen bestellen als er onderdelen van de auto verroest of kapot zijn. Wij kunnen deze onderdelen dan ook voor u vervangen en eventueel uw auto ook opnieuw in de lak zetten. Ook kunnen we het interieur van uw auto laten restaureren. We doen er alles aan om de autorestauratie van uw klassieker helemaal naar wens te maken! Zo kunt u snel weer met uw oldtimer op pad!

Uw auto laten restaureren

Autorestauratie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een autorestauratie?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te laten restaureren. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld meer wilt weten over de kosten. De kosten hangen af van of u een deel- of totaalrestauratie voor uw auto wilt laten doen. Het restaureren van een auto is altijd maatwerk. Neem daarom contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten van uw autorestauratie. We kunnen dan aan de hand van uw wensen, het modelauto en de huidige staat van uw auto een inschatting maken van de tijd die we nodig hebben en de kosten van het materiaal dat we nodig hebben voor de restauratie van uw oldtimer. Wij zorgen er graag voor dat de restauratie van uw auto een succes wordt en dat u straks weer van uw prachtige auto kunt genieten. Uw oldtimer kan straks weer jaren mee!

We maken graag goede, duidelijke afspraken over het verloop en de kosten van de oldtimer restauratie. We geven u graag inzicht in onze manier van werken. Heldere afspraken, daar houden we bij Maijers Techniek van. We voldoen graag aan al uw wensen wat betreft de autorestauratie en we vinden het belangrijk dat u weet wat u van ons kan en mag verwachten. U weet als opdrachtgever zo ook precies waar u aan toe bent en zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Ook hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten. En dat is wel zo prettig als het gaat om de restauratie van uw oldtimer!

Oldtimer restauratie door Maijers Techniek

Bij Maijers Techniek zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Bent u toch nog niet helemaal tevreden over het eindresultaat van uw autorestauratie? Laat het ons dan weten. We denken graag met u mee over de manier waarop we ervoor kunnen zorgen dat u tevreden bent over de restauratie van uw oldtimer. Maijers Techniek kent als autorestauratiebedrijf veel tevreden klanten. We vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren. Als u ervoor kiest om uw klassieke auto bij ons te laten restaureren, zijn uw wensen altijd het uitgangspunt. Wij maken de auto zoals u hem hebben wil. Heeft u specifieke wensen wat betreft de restauratie van het interieur van uw oldtimer? Geen enkel probleem. Wilt u uw oldtimer graag in een specifieke kleur lak laten zetten? Wij zorgen er voor dat het in orde komt. Zo doen wij alles voor een eindresultaat waar zowel u als wij tevreden over zijn. Maijers Techniek is dé specialist als het gaat over autorestauratie.

Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten, wilt u graag meer weten over onze manier van werken of wilt u onze werkplaats wel eens van binnen zien? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u hoe wij u met onze technische kennis van dienst kunnen zijn. Voor het uitvoeren van een restauratie van een klassieke auto bent u bij ons aan het juiste adres. Uw oldtimer is bij ons in goede handen. Als autorestauratiebedrijf Maijers Techniek garanderen wij u een perfect eindresultaat!

OFFERTE AANVRAGEN