In- en uitstappen

Het kan zo zijn dat in en uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk gaat. Maar hier zijn er diverse mogelijkheden om voor instaphulp in een auto te zorgen. Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring met het aanpassen van auto’s. Hierdoor kunnen zij voor veel situatie een oplossing bieden. Hieronder kunt u diverse voorbeelden van in- en uitstaphulp vinden. 

Makkelijker in- en uitstappen met diverse hulpmiddelen

Draaibare autostoel voor passagiers
Als u moeite heeft met in en uitstappen bij een auto, kan een draaibare autostoel een eventuele oplossing bieden. Een autostoel die 360 graden kan draaien kan in een auto instaphulp bieden. Met een draaibare passagiersstoel heeft u de mogelijkheid om de stoel in de gewenste richting te draaien om in en uitstappen voor mindervalide gemakkelijker maken. Eenmaal ingestapt kunt u de stoel met een druk op de knop terugzetten. Het grote voordeel van deze instaphulp bij uw auto, is dat de originele stoelen gewoon gebruikt kunnen worden om dit te realiseren. 

Extra handgreep in uw autodeur
Om het gemak van in en uitstappen bij een auto te vergroten is een extra handgreep ook een optie. Een extra of doorlopende handgreep aan de binnenkant van de auto zorgt voor instaphulp. Deze handgrepen zwaarder en breder. Hierdoor is het mogelijk om er meer kracht op uit te oefenen. Met zo’n handgreep wordt de beweging van in en uitstappen bij een auto gemakkelijker. 

Verlengde stoelslede om makkelijker in- en uit te stappen
Naast een draaiende stoel, zijn er nog veel verschillende stoelaanpassingen die een goede oplossing kunnen bieden zoals het verlengen van de stoelslede. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achter schuiven en creëert u extra ruimte voor het in- en uitstappen. Comfort is erg belangrijk om een fijne auto rit te hebben. Daarom wordt hier ook rekening mee gehouden. Door de verlengde stoelslede wordt in- en uitstappen voor mindervalide gemakkelijker.

Vrijblijvend advies over instaphulp voor uw auto

Heeft u vragen over mogelijkheden voor in en uitstappen voor mindervalide? Dan helpen wij u graag met al uw vragen. Wij kijken ook graag naar uw persoonlijke situatie om de juiste oplossing voor auto instaphulp te bieden. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak door een mailtje te sturen naar info@maijertechniek.nl.