Het kan zo zijn dat in- en uitstappen bij een auto niet  zo gemakkelijk gaat. Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring met het aanpassen van auto’s. Hierdoor kunnen zij voor veel situaties een oplossing bieden, waaronder instaphulp voor uw auto. Hieronder kunt u diverse voorbeelden van in- en uitstaphulp voor uw auto vinden.

Alle auto instaphulp bij Maijers Techniek is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Van draaibare autostoelen, uw rolstoel in de auto tot verlengde stoelsleden, Maijers Techniek biedt oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en zorgen voor een comfortabele en veilige ervaring bij het in- en uitstappen van uw auto.

Ontdek de mogelijkheden voor auto instaphulp

Ontdek onze oplossingen voor een comfortabele en veilige ervaring bij het in- en uitstappen van uw auto. Van draaibare autostoelen tot het meenemen van uw rolstoel in de auto, wij bieden maatwerkoplossingen voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op via info@maijertechniek.nl.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden