Aangepaste auto handgas/rem

Heeft u niet genoeg genoeg kracht in de benen of heeft u geen beenfunctie? Dan is de aangepaste auto handgas/rem eventueel een geschikte oplossing voor u. De handbediening van uw auto bestaat uit een handbedrijfsrem met segmentgas.

Auto met handbediening

Om de auto met handbediening rijklaar te maken, bevestigen wij de handbedrijfsrem met segmentgas aan het stuur. Door de aangepaste auto met handgas/rem kan u met uw handen gas geven en remmen. Ook zorgen we er vakkundig voor dat u geen last zal ervaren van de originele gas- en rempedalen in uw auto. Dit doen wij door de gas- en rempedalen opklapbaar te maken zodat u ze later eventueel weer kan gebruiken. Uw aangepaste auto met handbediening zorgt ervoor dat u veilig de weg op kan!

Let op! U mag de meeste aanpassingen alleen gebruiken als die met een CBR-code op uw rijbewijs staan vermeld. Het vinden en aanvragen van een autoaanpassingen is ingewikkeld. Voor hulp en advies voor uw aangepaste auto met handbediening kunt u Maijers Techniek inschakelen.

Aangepaste auto handgas/rem

Aangepaste auto handgas/rem

Aangepaste auto met handbediening door Maijers Techniek

Als u wegens een lichamelijke beperking een aangepaste auto met handgas/rem wenst, kunt u hiervoor terecht bij Maijers Techniek in Kaatsheuvel. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van auto’s. In vele gevallen passen wij ook de autostoel aan voor mindervaliden. Alle aanpassingen van uw auto (met handbediening) worden uitvoerig getest door de RDW en worden voorzien van een RDW-goedkeuring. Hierdoor bent u als bestuurder verzekerd van een betrouwbare wijziging, waardoor u veilig kunt blijven autorijden.

Maijers Techniek kent veel tevreden klanten. We vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren. Als u ervoor kiest om uw auto bij ons te laten aanpassen, zijn uw wensen altijd het uitgangspunt. Wij maken de auto zoals u hem hebben wilt. Heeft u specifieke wensen wat betreft de aanpassing van uw auto met handgas/rem? Geen enkel probleem. Wij horen graag van u hoe wij u met onze technische kennis van dienst kunnen zijn. Voor het uitvoeren van een auto met handbediening bent u bij ons aan het juiste adres. We garanderen u een perfect eindresultaat! Neem contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN