Extra handgreep

Gaat in- of uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk? Er zijn diverse mogelijkheden om instaphulp te bieden. Dat kan onder andere door een extra of doorlopende handgreep. Deze handgreep binnen in de auto is zwaarder en breder, hierdoor kan er meer kracht op de auto handgreep uitgeoefend worden. 

Extra handgreep in de autodeur

Een auto handgreep kan zowel links als rechts in de auto geplaatst worden. Daardoor is het mogelijk om aan de kant van de bestuurder en/of aan de kant van de passagier een auto handgreep te bevestigen. De extra handgreep wordt binnen bij de autodeur bevestigd. Hierdoor is deze niet zichtbaar aan de buitenzijde van de auto. Echter als het portier geopend wordt kan de auto handgreep gemakkelijk vastgepakt worden om comfortabel in de auto te komen. 

Maijers Techniek zorgt voor jouw auto handgreep of doorlopende handgreep

Maijers techniek heeft jarenlange ervaring met het aanpassen van auto’s. Hierdoor kunnen zij voor veel situaties een oplossing bieden. Zij kijken graag naar uw persoonlijke situatie. Wilt u graag een extra handgreep in de auto of een doorlopende handgreep realiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden zodat u comfortabel in of uit kan stappen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt weten. Maijers Techniek staat altijd voor u klaar.

OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN