Maijers autotechniek > Diensten > Overige aanpassingen > Vrachtwagenaanpassingen

AUTOAANPASSINGEN

Vrachtwagenaanpassingen

 

Bent u als vrachtwagenchauffeur vaak op de weg of heeft u vrachtwagenchauffeurs in dienst? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk een goede vrachtwagenstoel is. Omdat wij van Maijers Techniek  u fijne en comfortabele vrachtwagenritten willen geven bieden wij de mogelijkheid om uw vrachtwagen stoel aan te passen. De vrachtwagen stoel wordt dan aan al uw wensen en behoeften aangepast voor een zo’n comfortabel en veilig mogelijke ervaring. Zo kunt u of uw personeel gegarandeerd comfortabel de weg op!

Professionele aangepaste vrachtwagen stoelen van Maijers Techniek

Met een comfortabele vrachtwagenstoel gaat u of uw personeel met een fijner gevoel de weg op. Met het professionele en ervaren personeel van Maijers techniek zorgen wij er dan ook voor dat uw vrachtwagenstoel goed wordt afgewerkt. Met de kennis en expertise van Maijers Techniek weet u dan ook dat u waar krijgt voor uw aangepaste vrachtwagen stoel. U bent tijdens het van maken van uw vrachtwagen stoel dan ook welkom om bij ons te komen proefzitten. Zo weet u zeker dat uw vrachtwagenstoel zo comfortabel mogelijk is.

Onze kennis en ervaring in aangepaste vrachtwagenstoelen

Met de maatwerkaanpassingen van Maijers Techniek zorgen wij voor een perfecte afwerking in of om uw vrachtwagencabine. Uw vrachtwagenstoel wordt aan al uw wensen aangepast. Naast het aanpassen van uw vrachtwagenstoel is het ook mogelijk om aanpassingen te doen aan uw rem- of gaspedaal. Zo kunnen we de pedalen verplaatsen naar de linkerkant, zodat beide met één voet te bedienen zijn. Bij Maijers Techniek denken wij graag met u mee en denken we in oplossingen. Zo wordt uw vrachtwagencabine en/of vrachtwagenstoel aangepast aan uw eisen. 

Interesse in het aanpassen van uw vrachtwagenstoel? Neem contact op!

Voor vrachtwagen aanpassingen werken wij in een klein team dat gebruik maakt van hoogkwalitatieve materialen en de juiste kennis. Alle aanpassingen worden vervolgens (indien verplicht) voorzien van een uitvoerige RDW-keuring. U krijgt bij Maijers Techniek dan ook de gegarandeerd waar voor uw geld.

Heeft u interesse in een aangepaste vrachtwagen stoel? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, extra uitleg of een offerte op maat. U bent tevens van harte welkom in onze vestiging in Kaatsheuvel.

Ook voor andere aanpassingen in of om uw vrachtwagencabine

Maijers Techniek is het adres voor uw maatwerkaanpassingen met de perfecte afwerking in of om uw vrachtwagencabine. Onderstaande foto’s zijn een sprekend voorbeeld van de veelzijdige mogelijkheden. Hieronder een voorbeeld van een DAF XF waarbij wij aanpassingen hebben gedaan het rempedaal en gaspedaal. Bij deze vrachtwagen hebben we de pedalen verplaatst naar de linkerkant, zodat beide met een voet te bedienen zijn.

 

 

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden