Maijers autotechniek > Diensten > Overige activiteiten > Bedrijfswageninrichting

AUTOAANPASSINGEN

Bedrijfswageninrichting

Uw bedrijfswagen­inrichting die klaar is voor morgen!

Of u het nu een bedrijfsbus inrichting, bedrijfswageninrichting of bedrijfswagen inrichten noemt, een goed georganiseerde bedrijfswageninrichting is van onschatbare waarde. Bij Maijers Techniek begrijpen we dat uw bedrijfswagen meer is dan alleen een voertuig; het is uw mobiele werkplaats. Daarom bieden we inrichtingsoplossingen die zijn aangepast aan uw specifieke behoeften. Van rekken en lades tot houders voor gereedschap, we zorgen ervoor dat alles een vaste plek heeft, zodat u snel en efficiënt kunt werken. Tevens zijn wij partner van Vehikit.

Kies voor kwaliteit voor uw bedrijfswageninrichting

Bij Maijers Techniek staan we voor kwaliteit en vakmanschap. Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze uw bedrijfswagen optimaal kunnen inrichten, ongeacht het type voertuig. Of het nu gaat om een compacte bestelwagen of een grotere bedrijfswagen, wij zorgen ervoor dat elke centimeter van uw voertuig efficiënt wordt benut. Bovendien hechten we waarde aan duurzaamheid. De materialen die worden gebruikt voor uw bedrijfswageninrichting  zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook gemaakt van Nederlandse grondstoffen en licht van gewicht.

Doe flexibel en duurzaam

Uiteraard wilt u lang genieten van uw bedrijfswageninrichting. Dat kan met onze duurzame en hoogwaardige producten. De materialen voor de bedrijfsbus inrichting zijn dan ook voor de lange duur vervaardigd.  Onze inrichtingen zijn niet alleen robuust, maar ook flexibel. We begrijpen dat uw werkzaamheden variëren en daarom zorgen we ervoor dat onze inrichtingen aanpasbaar zijn aan uw behoeften. Hierdoor blijft uw bedrijfswageninrichting niet alleen duurzaam, maar ook altijd relevant.

 

 

Professionele inrichting in uw bestelwagen

Een goed georganiseerde bedrijfswageninrichting is niet alleen praktisch, maar ook professioneel. Als u bij uw klanten aankomt en uw gereedschap en materialen netjes en efficiënt georganiseerd zijn, straalt u professionaliteit uit. Dit draagt niet alleen bij aan uw eigen werkplezier, maar wekt ook vertrouwen bij uw klanten. Met een bedrijfswageninrichting van Maijers Techniek maakt u gegarandeerd een goede indruk.

Beveiliging van uw bus met een extra busslot

Uw bedrijfswagen is een makkelijk doelwit voor inbrekers. Ten eerste, omdat een bedrijfsbus vaak veel waardevolle en kostbare spullen zoals gereedschap bevat. Ten tweede, omdat het standaard slot op een bestelbus vaak vrij eenvoudig te forceren is voor inbrekers. Om de waardevolle spullen in uw bus optimaal te beschermen, is het aan te raden om in extra beveiliging van uw bedrijfsbus te investeren. Het is daarom verstandig om extra sloten op uw bestelbus te bevestigen. Met een extra slot op uw bestelbus zorgt u er dus voor dat uw bus dubbel beveiligd is. Hierin zijn verschillende mogelijkheden die we graag met u bespreken, zoals een extra schuifdeur of achterdeur beveiliging van uw bus. Bekijk bestelbusslot.nl

Wij zijn partner van Vehikit en verzorgen in samenwerking de volgende diensten

 • Laadruimtebescherming
 • Anti diefstal
 • Daktransport
 • Cabine uitrusting
 • Ladingzekering
 • Verlichting
 • Exterieur bescherming
 • Hygiene
Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
 • Altijd direct en persoonlijk contact!
 • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
 • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
 • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Oldtimer restauratie

Op zoek naar een restauratiebedrijf voor uw oldtimer? Wilt u graag uw oldtimer laten restaureren? Dat kan! Voor een oldtimer restauratie bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring in het restaureren en het aanpassen van auto’s, hebben we veel kennis en vakkundigheid opgebouwd. Het laten restaureren van een oldtimer is […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden