AUTOAANPASSINGEN

Rolstoeltoegang-zelfrijder

Wilt u zelf met uw rolstoel uw auto kunnen besturen? Maijers Autotechniek maakt dit voor u mogelijk!

Wij begrijpen als geen ander dat er niets gaat boven het gevoel van zelf het stuur in handen te hebben. Bij Maijers Techniek streven we ernaar dit gevoel toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht mobiliteitsbeperkingen. Als gepassioneerde en ervaren auto technici zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat u, in uw rolstoel, nog steeds de vrijheid hebt om geheel zelfstandig auto te rijden.

Auto rijden met rolstoel door Maijers

Bij Maijers Techniek is ons doel om mobiliteit voor rolstoelgebruikers te vergemakkelijken met onze rolstoeltoegang voor zelfrijders. Met deze aanpassingen wordt het mogelijk om moeiteloos vanuit de achterkant van het voertuig in de auto te rijden via een rolstoellift en vervolgens zelfstandig tot aan het stuur te rijden. De rolstoeltoegang wordt naadloos geïntegreerd in het voertuig, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan een vloeiende overgang van de rolstoel naar de bestuurdersplek. Ook wordt er een rolstoelvastzetsysteem in de auto geplaatst, zodat de rolstoel tijdens het rijden geen kans heeft te verschuiven. Deze aanpassingen bieden niet alleen praktisch gemak, maar bevorderen ook de zelfstandigheid en vrijheid van rolstoelgebruikers, waardoor ze met vertrouwen en gemak de weg op kunnen en auto kunnen rijden met rolstoel.

Advies en contact over rolstoeltoegang voor zelfrijders

Bij Maijers Techniek staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de meest geschikte oplossing te vinden. Naast de aanpassingen die nodig zijn om uw rolstoelauto zelf te rijden, verzorgen wij ook andere aanpassingen zoals handgas/rem, een draaibare autostoel of een auto met het gaspedaal links. Heeft u behoefte aan advies, uitleg of een op maat gemaakte offerte? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe onze rolstoeltoegang voor zelfrijders uw mobiliteit kan verbeteren en uw zelfstandigheid vergroten.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Rolstoellift

Voor mensen met beperkte mobiliteit is het hebben van een rolstoellift voor hun voertuig van onschatbare waarde. Deze innovatieve technologie stelt hen in staat om onafhankelijk te reizen en de wereld te verkennen, zonder zich zorgen te hoeven maken over ontoegankelijkheid. In dit artikel verkennen we de betekenis en voordelen van rolstoelliften voor voertuigen, en […]

Bekijk alle opties

Rolstoel vastzetten

Om een mindervalide passagier die gebruik maakt van een rolstoel in een voertuig te plaatsen, wordt er gebruikgemaakt van zogeheten rolstoelvastzetsystemen. U wilt tenslotte niet dat de rolstoel verschuift tijdens de rit. Er bestaan verschillende systemen om een rolstoel vast te zetten in een bus. Hieronder zullen twee van deze rolstoelvastzetsystemen wat uitgebreider toe worden […]

Bekijk alle opties

Oprijplaten voor rolstoeltoegang

Wilt u in uw rolstoel in de auto zitten? Maijers Autotechniek maakt dit voor u mogelijk door het plaatsen van een rolstoel oprijplaat in uw wagen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het plaatsen van oprijplaten voor rolstoelen. Professionele rolstoel oprijplaat door Maijers Techniek Het plaatsen van een oprijplaat is een vak apart, maar wij […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden