AUTOAANPASSINGEN

Aangepaste rolstoelbus

U wilt uw auto aanpassen naar een aangepaste rolstoelbus? Naast een aangepaste auto, bent u ook aan het juiste adres voor een aangepaste rolstoelbus bij Maijers Techniek. Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van auto’s voor rolstoelen. Er zijn allerlei redenen om op zoek te gaan naar een rolstoelauto. Zo kan het zijn dat u of één van uw gezinsleden rolstoel gebonden is. Als dit het geval is, vergt dat de nodige aanpassingen in uw bus voor uw rolstoel. Dit zodat u mobiel kan blijven. Wij helpen u graag op weg en geven zo optimaal mogelijk invulling aan uw mobiliteitswensen. Maijers Techniek staat voor u klaar!

Aangepaste auto voor uw rolstoel door Maijers Techniek

Door de jaren heen hebben wij al vele rolstoelauto’s mogen maken en aanpassen. Wij zorgen ervoor dat de rolstoelbus zo netjes is afgewerkt, dat het net lijkt of deze zo uit de fabriek is gerold. Natuurlijk werken wij alles tot in detail af en verzorgen wij naast de technische aanpassingen ook voor een slijtvaste bekleding van de laadvloer, bekleden wij de zijwanden en hemel van de passagiersruimte. Wij kunnen u verder adviseren wat de mogelijkheden zijn voor uw aangepaste rolstoelauto. U kunt daarvoor contact met ons opnemen en wij informeren u graag verder.

Hét voorbeeld van een aangepaste auto voor rolstoelen

Hieronder vindt u een voorbeeld van een Opel Vivaro die wij hebben omgebouwd tot een rolstoelbus. Wij hebben verschillende werkzaamheden uitgevoerd om de auto zodanig aan te passen zodat de rolstoel in de auto geplaatst kan worden. Uiteraard helemaal naar wens van de klant.

 

 

Hieronder geven wij een aantal mogelijkheden weer:

 • Inbouw vastzetmogelijkheden (rolstoel-vastzetsysteem)
 • Inbouw standkachel
 • Inbouw extra 12V-oplaadpunten
 • Stoelaanpassing instappen en uitstappen auto
 • Rolstoelbusinrichting auto
 • Wielkastbekleding auto
 • Zijwandbekleding auto
 • Hemelbekleding auto
 • M1 Aluminium vloer voor stoelen
 • Slijtvaste vloerafwerking auto
 • Oprijplateau of rolstoellift auto
 • Rolstoelfixatie auto

Andere aanpassingen en mogelijkheden

Naast de aangepaste rolstoelauto, biedt Maijers Techniek ook nog andere mogelijkheden in het aanpassen van uw auto voor uw rolstoel. Zo kan het zijn dat u liever in uw rolstoelbus zelf met uw auto wil sturen of ook graag een rolstoel gang als passagier heeft. Wij werken met Italiaanse, Duitse en Koreaanse automerken. Deze merken kenmerken zich door een hoge kwaliteit en kunnen goed aangepast worden naar vele soorten rolstoelbussen. Om de aanpassing in uw auto compleet te maken, verzorgen wij ook complete bodemverlagingen.

Advies en contact over een aangepaste rolstoelbus

Mocht u nog andere vragen hebben over het aanpassen van uw rolstoelauto. Wij kunnen u verder informeren. Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
 • Altijd direct en persoonlijk contact!
 • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
 • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
 • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Rolstoellift

Voor mensen met beperkte mobiliteit is het hebben van een rolstoellift voor hun voertuig van onschatbare waarde. Deze innovatieve technologie stelt hen in staat om onafhankelijk te reizen en de wereld te verkennen, zonder zich zorgen te hoeven maken over ontoegankelijkheid. In dit artikel verkennen we de betekenis en voordelen van rolstoelliften voor voertuigen, en […]

Bekijk alle opties

Rolstoel vastzetten

Om een mindervalide passagier die gebruik maakt van een rolstoel in een voertuig te plaatsen, wordt er gebruikgemaakt van zogeheten rolstoelvastzetsystemen. U wilt tenslotte niet dat de rolstoel verschuift tijdens de rit. Er bestaan verschillende systemen om een rolstoel vast te zetten in een bus. Hieronder zullen twee van deze rolstoelvastzetsystemen wat uitgebreider toe worden […]

Bekijk alle opties

Rolstoeltoegang-zelfrijder

Wilt u zelf met uw rolstoel uw auto kunnen besturen? Maijers Autotechniek maakt dit voor u mogelijk! Wij begrijpen als geen ander dat er niets gaat boven het gevoel van zelf het stuur in handen te hebben. Bij Maijers Techniek streven we ernaar dit gevoel toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht mobiliteitsbeperkingen. Als gepassioneerde en […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden