AUTOAANPASSINGEN

Rolstoel vastzetten

Om een mindervalide passagier die gebruik maakt van een rolstoel in een voertuig te plaatsen, wordt er gebruikgemaakt van zogeheten rolstoelvastzetsystemen. U wilt tenslotte niet dat de rolstoel verschuift tijdens de rit. Er bestaan verschillende systemen om een rolstoel vast te zetten in een bus. Hieronder zullen twee van deze rolstoelvastzetsystemen wat uitgebreider toe worden gelicht. 

Rolstoel vastzetten door middel van veiligheidsgordels

Een van de twee rolstoelvastzetsystemen om uw rolstoel veilig vast te zetten in een voertuig is door gebruik te maken van speciale veiligheidsgordels. Het vastzetten van de rolstoel gebeurt dan handmatig en de veiligheidsgordels houden de rolstoel stevig op zijn plaats. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten of de veiligheidsgordels geschikt zijn voor uw persoonlijke situatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Rolstoelvastzetsysteem ‘Dahl Docking Station’

Een andere wat complexere manier voor het vastzetten van een rolstoel is door gebruik te maken van het zogenaamde Dahl Docking station. Dit rolstoelvastzetsysteem functioneert als een elektrische vergrendeling voor de rolstoel. Met behulp van dit systeem wordt de rolstoel stevig vastgezet aan de binnenkant van het voertuig. Deze elektrische rolstoelvergrendeling biedt de rolstoelgebruiker zowel flexibiliteit als veiligheid. Ondanks de compacte omvang van het Dahl docking systeem, is dit rolstoelvastzetsysteem in staat om een gewicht van meer dan 200 kilogram stevig op zijn plaats te houden wanneer het in de vloer van het voertuig is geïnstalleerd. Hierdoor kunnen de rolstoelgebruiker en andere inzittenden veilig vervoerd worden zonder dat er andere hulpmiddelen nodig zijn.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Rolstoellift

Voor mensen met beperkte mobiliteit is het hebben van een rolstoellift voor hun voertuig van onschatbare waarde. Deze innovatieve technologie stelt hen in staat om onafhankelijk te reizen en de wereld te verkennen, zonder zich zorgen te hoeven maken over ontoegankelijkheid. In dit artikel verkennen we de betekenis en voordelen van rolstoelliften voor voertuigen, en […]

Bekijk alle opties

Rolstoeltoegang-zelfrijder

Wilt u zelf met uw rolstoel uw auto kunnen besturen? Maijers Autotechniek maakt dit voor u mogelijk! Wij begrijpen als geen ander dat er niets gaat boven het gevoel van zelf het stuur in handen te hebben. Bij Maijers Techniek streven we ernaar dit gevoel toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht mobiliteitsbeperkingen. Als gepassioneerde en […]

Bekijk alle opties

Oprijplaten voor rolstoeltoegang

Wilt u in uw rolstoel in de auto zitten? Maijers Autotechniek maakt dit voor u mogelijk door het plaatsen van een rolstoel oprijplaat in uw wagen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het plaatsen van oprijplaten voor rolstoelen. Professionele rolstoel oprijplaat door Maijers Techniek Het plaatsen van een oprijplaat is een vak apart, maar wij […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden