AUTOAANPASSINGEN

Verlengde stoelslede

Er zijn veel verschillende stoelaanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Zo is er naast een draaiende stoel ook de mogelijkheid om de autostoel slede te verlengen. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achteren en voren schuiven, waardoor er extra instapruimte ontstaat. 

Voordelen van een autostoel slede aanpassen

Door de stoelslede aan te passen is het mogelijk om de autostoel maximaal naar voren en naar achteren verplaatst te worden. Hierdoor ontstaat er extra instapruimte waardoor in- en uitstappen gemakkelijker wordt. Daarnaast is het verlengen van een stoelslede ideaal voor mensen met een grote of kleine lichaamslengte. Hierdoor kan alsnog in de juiste houding auto gereden worden. Iemand met een kleine lichaamslengte kan hierdoor goed bij de pedalen en iemand met een grote lichaamslengte hoeft zijn of haar benen niet op te trekken. Het prettige aan de autostoel slede verlengen is dat de originele autostoel op de verlengde stoelslede geplaatst kan worden. Hierdoor hoeft alleen de autostoel stede vervangen te worden. 

Autostoel slede verlengen door Maijers Techniek 

Maijers Techniek heeft alle kennis in huis om een auto aan te passen naar wens. Elke situatie is anders, maar Maijers Techniek weet met de meeste situaties raad. Samen zal er gekeken worden naar uw persoonlijke situatie, hier zal de autoaanpassing op aangepast worden. Wilt u uw autostoel slede aanpassen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! 

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Kofferbak lift

Bij Maijers Techniek begrijpen we de uitdagingen waarmee rolstoel- en scootmobielgebruikers worden geconfronteerd bij het inladen van hun mobiliteit apparaten in het voertuig. Als ervaren auto-technici zijn we er om deze uitdagingen te overwinnen. Met onze kofferbakliften maken we het eenvoudig om uw, of de rolstoel of scootmobiel van uw omgeving, in het voertuig te […]

Bekijk alle opties

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen.

Bekijk alle opties

Extra handgreep

Gaat in- of uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk? Er zijn diverse mogelijkheden om instaphulp te bieden. Dat kan onder andere door een extra of doorlopende handgreep. Deze handgreep binnen in de auto is zwaarder en breder, hierdoor kan er meer kracht op de auto handgreep uitgeoefend worden. Extra handgreep in de autodeur […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden