AUTOAANPASSINGEN

Kofferbak lift

Bij Maijers Techniek begrijpen we de uitdagingen waarmee rolstoel- en scootmobielgebruikers worden geconfronteerd bij het inladen van hun mobiliteit apparaten in het voertuig. Als ervaren auto-technici zijn we er om deze uitdagingen te overwinnen. Met onze kofferbakliften maken we het eenvoudig om uw, of de rolstoel of scootmobiel van uw omgeving, in het voertuig te plaatsen.

Kofferbakliften door Maijers

Onze kofferbakliften zijn een slimme oplossing voor rolstoel- en scootmobielgebruikers. Ze worden netjes in de kofferbak gemonteerd, waardoor je zonder moeite je rolstoel of scootmobiel in het voertuig kan hijsen. Met een simpele afstandsbediening kun je het hefmechanisme van de kofferbaklift bedienen, waardoor je rolstoel of scootmobiel veilig en makkelijk in de kofferbak komt. Een kofferbaklift is een soepele en betrouwbare manier om je mobiliteit apparaten mee te nemen, waardoor je meer zelfstandigheid ervaart in je dagelijkse routine.

Verschil tussen een kofferbaklift en rolstoellift 

Het onderscheid tussen kofferbakliften en rolstoelliften ligt voornamelijk in hun functie en doel. Bij het gebruik van een kofferbaklift wordt de rolstoel of scootmobiel handig opgeslagen in de laadruimte van het voertuig. In het geval van een rolstoellift kan de inzittende comfortabel in de rolstoel blijven zitten terwijl de bestuurder of passagier plaatsneemt in het voertuig. Het verschil tussen deze twee mobiliteitsoplossingen ligt in de manier waarop de rolstoel in het voertuig wordt geplaatst: de kofferbaklift zorgt voor opslag in de laadruimte van het voertuig, terwijl de rolstoellift directe toegang biedt zonder dat de inzittende uit de rolstoel hoeft te stappen. Beide systemen zijn ontworpen om mobiliteit te vergroten, maar ze voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren.

Advies en contact 

Bij Maijers Techniek staan we klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de meest geschikte oplossing te vinden. Naast kofferbakliften bieden we ook andere aanpassingen aan, zoals handbedieningselementen en draaibare autostoelen. Heeft u behoefte aan advies, uitleg, of een op maat gemaakte offerte? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe onze kofferbakliften uw mobiliteit kunnen verbeteren en uw zelfstandigheid kunnen vergroten.

 

 

 

KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Verlengde stoelslede

Er zijn veel verschillende stoelaanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Zo is er naast een draaiende stoel ook de mogelijkheid om de autostoel slede te verlengen. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achteren en voren schuiven, waardoor er extra instapruimte ontstaat.  Voordelen van een autostoel slede aanpassen Door de […]

Bekijk alle opties

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen.

Bekijk alle opties

Extra handgreep

Gaat in- of uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk? Er zijn diverse mogelijkheden om instaphulp te bieden. Dat kan onder andere door een extra of doorlopende handgreep. Deze handgreep binnen in de auto is zwaarder en breder, hierdoor kan er meer kracht op de auto handgreep uitgeoefend worden. Extra handgreep in de autodeur […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden