AUTOAANPASSINGEN

In-en uitstappen

Het kan zo zijn dat in en uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk gaat. Maar hier zijn er diverse mogelijkheden om voor instaphulp in een auto te zorgen. Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring met het aanpassen van auto’s. Hierdoor kunnen zij voor veel situatie een oplossing bieden. Hieronder kunt u diverse voorbeelden van in- en uitstaphulp vinden.

Makkelijker in- en uitstappen met diverse hulpmiddelen

Draaibare autostoel voor passagiers
Als u moeite heeft met in en uitstappen bij een auto, kan een draaibare autostoel een eventuele oplossing bieden. Een autostoel die 360 graden kan draaien kan in een auto instaphulp bieden. Met een draaibare passagiersstoel heeft u de mogelijkheid om de stoel in de gewenste richting te draaien om in en uitstappen voor mindervalide gemakkelijker maken. Eenmaal ingestapt kunt u de stoel met een druk op de knop terugzetten. Het grote voordeel van deze instaphulp bij uw auto, is dat de originele stoelen gewoon gebruikt kunnen worden om dit te realiseren.

Extra handgreep in uw autodeur
Om het gemak van in en uitstappen bij een auto te vergroten is een extra handgreep ook een optie. Een extra of doorlopende handgreep aan de binnenkant van de auto zorgt voor instaphulp. Deze handgrepen zwaarder en breder. Hierdoor is het mogelijk om er meer kracht op uit te oefenen. Met zo’n handgreep wordt de beweging van in en uitstappen bij een auto gemakkelijker.

Verlengde stoelslede om makkelijker in- en uit te stappen
Naast een draaiende stoel, zijn er nog veel verschillende stoelaanpassingen die een goede oplossing kunnen bieden zoals het verlengen van de stoelslede. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achter schuiven en creëert u extra ruimte voor het in- en uitstappen. Comfort is erg belangrijk om een fijne auto rit te hebben. Daarom wordt hier ook rekening mee gehouden. Door de verlengde stoelslede wordt in- en uitstappen voor mindervalide gemakkelijker.

Vrijblijvend advies over instaphulp voor uw auto

Heeft u vragen over mogelijkheden voor in en uitstappen voor mindervalide? Dan helpen wij u graag met al uw vragen. Wij kijken ook graag naar uw persoonlijke situatie om de juiste oplossing voor auto instaphulp te bieden. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak door een mailtje te sturen naar info@maijertechniek.nl.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Verlengde stoelslede

Er zijn veel verschillende stoelaanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Zo is er naast een draaiende stoel ook de mogelijkheid om de autostoel slede te verlengen. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achteren en voren schuiven, waardoor er extra instapruimte ontstaat.  Voordelen van een autostoel slede aanpassen Door de […]

Bekijk alle opties

Kofferbak lift

Bij Maijers Techniek begrijpen we de uitdagingen waarmee rolstoel- en scootmobielgebruikers worden geconfronteerd bij het inladen van hun mobiliteit apparaten in het voertuig. Als ervaren auto-technici zijn we er om deze uitdagingen te overwinnen. Met onze kofferbakliften maken we het eenvoudig om uw, of de rolstoel of scootmobiel van uw omgeving, in het voertuig te […]

Bekijk alle opties

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen.

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden