AUTOAANPASSINGEN

Ergonomische autostoel

Heeft u geen goede zithouding in uw auto en heeft u daardoor last van uw rug, schouders, nek of benen? Of wilt u de klachten voorkomen met een goede autostoel? Dan kan een ergonomische autostoel de oplossing zijn. Tegenwoordig is men er bewust van dat op kantoor de juiste zithouding wordt aangenomen, maar de juiste zithouding in de auto is iets waar men niet vaak bij nadenkt. Echter is dit niet minder belangrijk. Maijers Techniek geeft u graag vrijblijvend en kundig advies over het plaatsen van een ergonomische autostoel zodat u over alle benodigde informatie kunt beschikken. Wij helpen u graag!

De juiste zithouding in uw auto

Ergonomische autostoelen zorgen ervoor dat u met groot comfort en veiligheid de weg op kan. Een goede zithouding in de auto is immers enorm belangrijk. Een standaard autostoel is ontworpen om functioneel te zijn, het houdt dan ook niet per se rekening met de gezondheid van de gebruiker. Hierdoor kan het zijn dat u zithouding in de auto niet optimaal is voor uw lichaam. Een juiste zithouding is erg belangrijk voor uw lichaam, en deze goede zithouding in de auto kan worden gerealiseerd door een autostoel die ergonomisch is. Bij een ergonomische autostoel is het mogelijk om meer delen van de stoel te verstellen en kan hierdoor meer steun bieden aan uw rug, schouders en nek. Een andere autostoel kan voor een ergonomische zithouding in een auto zorgen, wat verschillende klachten kan tegenhouden of verminderen.

Meer informatie over een ergonomische autostoel van Maijers Techniek

Naast het plaatsen van ergonomische autostoelen realiseren wij ook andere stoelaanpassingen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met diverse aanpassingen om u het in- en uitstappen makkelijker te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent een ergonomische autostoel of een van onze andere diensten? Vul dan het contactformulier op onze contactpagina in en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Verlengde stoelslede

Er zijn veel verschillende stoelaanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Zo is er naast een draaiende stoel ook de mogelijkheid om de autostoel slede te verlengen. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achteren en voren schuiven, waardoor er extra instapruimte ontstaat.  Voordelen van een autostoel slede aanpassen Door de […]

Bekijk alle opties

Kofferbak lift

Bij Maijers Techniek begrijpen we de uitdagingen waarmee rolstoel- en scootmobielgebruikers worden geconfronteerd bij het inladen van hun mobiliteit apparaten in het voertuig. Als ervaren auto-technici zijn we er om deze uitdagingen te overwinnen. Met onze kofferbakliften maken we het eenvoudig om uw, of de rolstoel of scootmobiel van uw omgeving, in het voertuig te […]

Bekijk alle opties

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen.

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden