Maijers autotechniek > Diensten > In- en uitstappen auto > Autostoel draaibaar maken

AUTOAANPASSINGEN

Autostoel draaibaar maken

Wilt u uw autostoel draaibaar maken? Dan bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Maijers Techniek heeft namelijk jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. Er zijn allerlei redenen om uw autostoel draaibaar te maken. Zo kan het zijn dat u of één van uw gezinsleden lichamelijke beperkingen heeft. Wij kunnen regelen dat uw passagiersstoel draaibaar wordt. Wij helpen u graag op weg en geven zo optimaal mogelijk invulling aan uw mobiliteitswensen.

Een autostoel die 360 graden kan draaien zorgt ervoor dat het in- en uitstappen gemakkelijker wordt. U heeft met een draaibare passagiersstoel de mogelijkheid om de stoel in de gewenste richting te draaien, voordat u instapt. Wanneer u op de stoel zit, draait de stoel (met een druk op de knop) terug in de gewenste stand. Tijdens het rijden is de draaibare bestuurdersstoel vergrendeld en is (onverwacht of onbedoeld) draaien niet mogelijk. Deze autoaanpassing wordt door de RDW goedgekeurd voordat uw auto onze werkplaats verlaat. Zo kunt u zonder zorgen weer de weg op.

Draaibare autostoel door Maijers Techniek

Door de jaren heen hebben wij al vele draaibare autostoelen mogen maken. Wij vinden dat rijcomfort voorop staat, daarom willen de autospecialisten van Maijers Techniek het u extra makkelijk maken. Met vooruitstrevende techniek blijft u mobiel en kunt u blijven autorijden. Wilt u vooraf advies over een draaibare autostoel of over welke soort auto(aanpassing) goed bij uw situatie past? Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden.

Advies en contact over het uw draaibare autostoel

Heeft u vragen over het draaibaar maken van een autostoel of over een van onze andere diensten? Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem contact met ons op voor een afspraak door een mailtje te sturen naar info@maijerstechniek.nl of vraag direct een offerte aan.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Verlengde stoelslede

Er zijn veel verschillende stoelaanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Zo is er naast een draaiende stoel ook de mogelijkheid om de autostoel slede te verlengen. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achteren en voren schuiven, waardoor er extra instapruimte ontstaat.  Voordelen van een autostoel slede aanpassen Door de […]

Bekijk alle opties

Kofferbak lift

Bij Maijers Techniek begrijpen we de uitdagingen waarmee rolstoel- en scootmobielgebruikers worden geconfronteerd bij het inladen van hun mobiliteit apparaten in het voertuig. Als ervaren auto-technici zijn we er om deze uitdagingen te overwinnen. Met onze kofferbakliften maken we het eenvoudig om uw, of de rolstoel of scootmobiel van uw omgeving, in het voertuig te […]

Bekijk alle opties

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen.

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden