AUTOAANPASSINGEN

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie om tot een geschikte stoelaanpassing van uw auto te komen zodat u weer comfortabel en veilig de weg op kan. Maijers Techniek helpt u graag met het aanpassen van een autostoel.

Professionele autostoel aanpassingen door Maijers Techniek

Het aanpassen van uw autostoel is een vak apart. Het comfort in de auto begint met een goede zit en vaak is het wenselijk dat de stoel, naast dat deze gedraaid kan worden, ook in de hoogte versteld kan worden. Wij maken de stoelaanpassing in uw auto op maat en indien gewenst kunt u bij ons komen ‘proefzitten’ zodat u zeker weet dat u het maximale comfort eruit haalt. Wij brengen (indien gewenst) de auto ook bij u thuis wanneer deze klaar is, zodat u snel van uw aangepaste autostoel kunt genieten!

25 jaar ervaring in het aanpassen van autostoelen

Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we autostoel aanpassingen professioneel en vakkundig moeten uitvoeren. Naast stoelaanpassingen van auto’s zoals stoelverhogingen, in hoogte verstelbare stoelen en andere zitvlak aanpassingen, kunnen wij u ook voorzien van een (90 graden) draaibare bijrijdersstoel. Ook verzorgen wij complete aangepaste rolstoelbussen of bedrijfswageninrichting. Door de verschillende mogelijkheden die wij bieden, kunnen wij de autostoel aanpassingen op uw persoonlijke situatie afstemmen.

Maijers Techniek helpt u graag door uw autostoel aan te passen.

Neem contact op voor stoelaanpassingen van uw auto

Voor autostoel aanpassingen werken wij met een klein team, hoogkwalitatieve materialen en de juiste kennis. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste prijs! Alle aanpassingen aan uw auto worden (indien verplicht) voorzien van een uitvoerige RDW-keuring.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, extra uitleg of een offerte op maat. U bent tevens van harte welkom in onze vestiging in Kaatsheuvel. Laat Maijers Techniek u helpen met het aanpassen van uw autostoel.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Verlengde stoelslede

Er zijn veel verschillende stoelaanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Zo is er naast een draaiende stoel ook de mogelijkheid om de autostoel slede te verlengen. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achteren en voren schuiven, waardoor er extra instapruimte ontstaat.  Voordelen van een autostoel slede aanpassen Door de […]

Bekijk alle opties

Kofferbak lift

Bij Maijers Techniek begrijpen we de uitdagingen waarmee rolstoel- en scootmobielgebruikers worden geconfronteerd bij het inladen van hun mobiliteit apparaten in het voertuig. Als ervaren auto-technici zijn we er om deze uitdagingen te overwinnen. Met onze kofferbakliften maken we het eenvoudig om uw, of de rolstoel of scootmobiel van uw omgeving, in het voertuig te […]

Bekijk alle opties

Extra handgreep

Gaat in- of uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk? Er zijn diverse mogelijkheden om instaphulp te bieden. Dat kan onder andere door een extra of doorlopende handgreep. Deze handgreep binnen in de auto is zwaarder en breder, hierdoor kan er meer kracht op de auto handgreep uitgeoefend worden. Extra handgreep in de autodeur […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden