AUTOAANPASSINGEN

Beugel over stuurkolom

Een veelvoorkomende auto-aanpassing is de ‘beugel over stuurkolom’. Deze speciaal ontworpen beugel over uw stuur maakt autorijden gemakkelijker, vooral voor mensen die met één hand de auto willen besturen en bedienen. Zo kan een richtingaanwijzer door een beugel naar de andere zijde van het stuurwiel gepositioneerd worden, waardoor de richtingaanwijzer rechts in plaats van links zit.

De beugel over stuurkolom biedt niet alleen de mogelijkheid om de richtingaanwijzer met één hand te bedienen, maar er zijn ook andere aanpassingen beschikbaar. Hier zijn een paar opties:

  • Richtingaanwijzer rechts bedienbaar: We kunnen de beugel zo aanpassen dat u de richtingaanwijzer gemakkelijk met uw rechterhand kunt bedienen.
  • Ruitenwisser links bedienbaar: Ook kan de beugel zo aangepast worden dat u de ruitenwisser gemakkelijk met uw linkerhand kunt bedienen.

Deze aanpassingen zijn anders per automerk. Op afspraak zijn deze aanpassingen binnen anderhalf uur uitgevoerd en wanneer u ervoor kiest te wachten, bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan.

 

 

In alle gevallen nemen we ruim de tijd om met u te bespreken welke aanpassingen het beste bij uw wensen past. In bijna alle gevallen is er sprake van maatwerk, omdat we begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft. We passen de auto zo aan dat het voor jou niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel en veilig. Zo ook bij de beugel over stuurkolom.

Rijd met gemak en zelfvertrouwen met de beugel over stuurkolom, want bij ons staat jouw comfort achter het stuur voorop.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Aangepaste auto met gaspedaal links

Heeft u interesse in een aangepaste auto met het gaspedaal links? Door lichamelijke beperkingen kan het namelijk zo zijn dat u liever in een aangepaste auto rijdt, waarbij het gaspedaal links zit in de auto in plaats van rechts. Hiervoor bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Hét voorbeeld van een aangepaste auto […]

Bekijk alle opties

Aangepaste auto handgas/rem

Heeft u niet genoeg kracht in uw benen of heeft u geen beenfunctie? Dan is een aangepaste auto handgas/rem wellicht een geschikte oplossing voor u. De handbediening van uw auto bestaat uit een handmatige rem (handbedrijfsrem) en segmentgas, waardoor u veilig de auto kunt besturen met uw handen. Auto met handbediening: techniek Om de auto […]

Bekijk alle opties

Afschermschot rempedaal auto

Voorkom ongewenst contact  Ons afschermschot voor het rempedaal in je auto is ontworpen om ongewenst contact met het rempedaal te voorkomen. Dit slimme rempedaal afschermschot wordt zorgvuldig geplaatst tussen het rem- en gaspedaal, waardoor de linkervoet niet per ongeluk het rempedaal kan bereiken. Het afschermschot voor je rempedaal draagt bij aan een veiligere rijervaring, vooral […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden