AUTOAANPASSINGEN

Autostoel verhogen

Het ervaren van comfort tijdens het autorijden is erg belangrijk. Een goed afgestelde autostoel speelt hier een erg grote rol bij. Een autostoel die niet goed is afgesteld, bijvoorbeeld te hoog of te laag, kan leiden tot ongemak, vermoeidheid en zelfs rug- of nekklachten. Een goed afgestelde autostoel zorgt voor de juiste zithouding en de nodige ondersteuning, waardoor u beter in staat bent om te reageren op verkeerssituaties en langdurige ritten comfortabeler kunt maken.

Het optimaliseren van comfort en veiligheid

Zoals eerder genoemd is een comfortabele autostoel die op de juiste hoogte voor jouw lichaam af is gesteld essentieel voor langdurige autoritten, omdat het vermoeidheid vermindert en ongemak tegengaat. Wanneer u langere tijd in dezelfde houding zit, kunnen spanning en drukpunten ontstaan, wat kan leiden tot pijnlijke spieren en gewrichten. Een verhoogde autostoel zorgt voor de juiste zithouding, biedt rugondersteuning en verbetert ergonomie, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele rit. Door de juiste ondersteuning vanuit de verhoogde autostoel en hierdoor juiste lichaamshouding voorkomt u vermoeidheid en behoudt u de controle over het voertuig. 

Verdere voordelen van een verhoogde autostoel

Naast dat het verhogen van uw autostoel zorgt voor meer comfort door een betere zithouding, brengt een verhoogde autostoel nog veel meer voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een beter zicht op de weg, waardoor u de verkeerssituatie beter kunt overzien en u veiliger kunt rijden. Dit komt door het bredere gezichtsveld dat ontstaat bij een verhoogde autostoel. U kunt zo beter anticiperen op wat er om u heen gebeurt. Ook vermindert het verhogen van uw autostoel de spanning en druk op uw benen, knieën en onderrug, waardoor u minder ongemak ervaart tijdens het rijden.

Hoe realiseert Maijers Techniek een verhoogde autostoel?

Er zijn verschillende manieren om de autostoel verhoging professioneel te laten realiseren, met als doel meer comfort en ondersteuning te bieden. Hierbij kunnen de autostoel aanpassingen variëren van het daadwerkelijk verstellen van de hoogte tot het aanpassen van de lendensteun of zittinghoek. 

Bij Maijers Techniek zijn we in staat om uw autostoel precies aan te passen aan uw persoonlijke eisen en wensen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de autostoel perfect op uw lichaamsbouw is aangepast waardoor u kunt profiteren van de vele voordelen van een verhoogde autostoel, zoals meer comfort en veiligheid. 

 

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Aangepaste auto met gaspedaal links

Heeft u interesse in een aangepaste auto met het gaspedaal links? Door lichamelijke beperkingen kan het namelijk zo zijn dat u liever in een aangepaste auto rijdt, waarbij het gaspedaal links zit in de auto in plaats van rechts. Hiervoor bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Hét voorbeeld van een aangepaste auto […]

Bekijk alle opties

Aangepaste auto handgas/rem

Heeft u niet genoeg kracht in uw benen of heeft u geen beenfunctie? Dan is een aangepaste auto handgas/rem wellicht een geschikte oplossing voor u. De handbediening van uw auto bestaat uit een handmatige rem (handbedrijfsrem) en segmentgas, waardoor u veilig de auto kunt besturen met uw handen. Auto met handbediening: techniek Om de auto […]

Bekijk alle opties

Afschermschot rempedaal auto

Voorkom ongewenst contact  Ons afschermschot voor het rempedaal in je auto is ontworpen om ongewenst contact met het rempedaal te voorkomen. Dit slimme rempedaal afschermschot wordt zorgvuldig geplaatst tussen het rem- en gaspedaal, waardoor de linkervoet niet per ongeluk het rempedaal kan bereiken. Het afschermschot voor je rempedaal draagt bij aan een veiligere rijervaring, vooral […]

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden