Maijers autotechniek > Diensten > Besturen, bedienen van de auto > Afschermschot rempedaal auto

AUTOAANPASSINGEN

Afschermschot rempedaal auto

Voorkom ongewenst contact 

Ons afschermschot voor het rempedaal in je auto is ontworpen om ongewenst contact met het rempedaal te voorkomen. Dit slimme rempedaal afschermschot wordt zorgvuldig geplaatst tussen het rem- en gaspedaal, waardoor de linkervoet niet per ongeluk het rempedaal kan bereiken. Het afschermschot voor je rempedaal draagt bij aan een veiligere rijervaring, vooral voor bestuurders met specifieke behoeften.

Opklapbaar gaspedaal voor flexibel gebruik

Daarnaast maken we het oorspronkelijke gaspedaal (rechts gas) opklapbaar als we het rempedaal afschermschot plaatsen, waardoor de auto op normale wijze bediend kan worden. Deze aanpassing biedt flexibiliteit en maakt het eenvoudig om tussen verschillende rijstijlen te schakelen, afhankelijk van uw behoeften.

In alle gevallen stemmen wij de aanpassing zorgvuldig af op uw wensen en mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Maijers techniek?

  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.

Ontdek de voordelen van het  rempedaal afschermschot, neem contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken.

 

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Aangepaste auto met gaspedaal links

Heeft u interesse in een aangepaste auto met het gaspedaal links? Door lichamelijke beperkingen kan het namelijk zo zijn dat u liever in een aangepaste auto rijdt, waarbij het gaspedaal links zit in de auto in plaats van rechts. Hiervoor bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Hét voorbeeld van een aangepaste auto […]

Bekijk alle opties

Aangepaste auto handgas/rem

Heeft u niet genoeg kracht in uw benen of heeft u geen beenfunctie? Dan is een aangepaste auto handgas/rem wellicht een geschikte oplossing voor u. De handbediening van uw auto bestaat uit een handmatige rem (handbedrijfsrem) en segmentgas, waardoor u veilig de auto kunt besturen met uw handen. Auto met handbediening: techniek Om de auto […]

Bekijk alle opties

parallel pedalen

Door het toepassen van parallelpedalen kunnen alle pedalen tot 30 cm dichter bij de bestuurder worden gebracht. Gecombineerd met een verhoogde vloer op de bestuurdersplaats wordt het besturen van een voertuig mogelijk voor iemand met een beperkte lichaamslengte.pedalen worden opklapbaar gemaakt.

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden