Maijers autotechniek > Diensten > Besturen, bedienen van de auto > Aangepaste auto met gaspedaal links

AUTOAANPASSINGEN

Aangepaste auto met gaspedaal links

Heeft u interesse in een aangepaste auto met het gaspedaal links? Door lichamelijke beperkingen kan het namelijk zo zijn dat u liever in een aangepaste auto rijdt, waarbij het gaspedaal links zit in de auto in plaats van rechts. Hiervoor bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres!

Hét voorbeeld van een aangepaste auto met gaspedaal links

Op de foto hieronder ziet u een voorbeeld van een aangepaste auto met het gaspedaal links. Het auto gaspedaal naar links verplaatsen valt onder pedaalaanpassingen. Dit is nodig wanneer u zelf niet meer over voldoende voeten- en/of beenkracht beschikt om een origineel gaspedaal te gebruiken. Er zijn verschillende oplossingen, maar een veel voorkomende en goede oplossing is uw auto pedalen laten aanpassen. Hierbij wordt er een tweede auto gaspedaal geplaatst aan de linkerkant. Het originele gaspedaal blijft bestaan. Zowel het originele auto gaspedaal als het gaspedaal links worden opklapbaar gemaakt. Als u wilt rijden, hoeft u dus enkel het linker- ofwel het rechter auto gaspedaal omhoog te klappen. Op deze manier kan iedereen in de auto blijven rijden. Maijers Techniek is de ideale partner voor het vakkundig aanpassen van auto pedalen! Naast het plaatsen van een gaspedaal links, zijn wij ook gespecialiseerd in onder andere bedrijfswageninrichting en autorestauratie

 

Auto pedalen laten aanpassen door Maijers Techniek

Om uw mobiliteit te verbeteren, kunt u dus kiezen voor het aanpassen van uw auto pedalen. Uw rechter gaspedaal wordt dan vakkundig inklapbaar gemaakt. Het nieuwe gaspedaal in de aangepaste auto wordt dan links geplaatst. Hierdoor kunt u gebruik maken van een linker gaspedaal, zonder dat u de functionaliteiten van het rechterpedaal verliest.

Maijers Techniek kan uw gaspedaal links in slechts één dag plaatsen. Wij werken nauwkeurig samen. Hierdoor lijkt het alsof uw aangepaste auto met het gaspedaal links direct uit de fabriek is gerold!

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar diverse aanpassingen die niet genoemd zijn of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij doen ons best u te helpen! Maijers Techniek realiseert al meer dan 25 jaar lang aanpassingen in- en aan auto’s. Welke handicap u ook heeft, wij maken iedere auto geschikt. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine aanpassingen. Vraag direct een offerte op voor het aanpassen van uw auto pedalen of bekijk alle autoaanpassingen die wij voor u kunnen regelen. 

 

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Aangepaste auto handgas/rem

Heeft u niet genoeg kracht in uw benen of heeft u geen beenfunctie? Dan is een aangepaste auto handgas/rem wellicht een geschikte oplossing voor u. De handbediening van uw auto bestaat uit een handmatige rem (handbedrijfsrem) en segmentgas, waardoor u veilig de auto kunt besturen met uw handen. Auto met handbediening: techniek Om de auto […]

Bekijk alle opties

Afschermschot rempedaal auto

Voorkom ongewenst contact  Ons afschermschot voor het rempedaal in je auto is ontworpen om ongewenst contact met het rempedaal te voorkomen. Dit slimme rempedaal afschermschot wordt zorgvuldig geplaatst tussen het rem- en gaspedaal, waardoor de linkervoet niet per ongeluk het rempedaal kan bereiken. Het afschermschot voor je rempedaal draagt bij aan een veiligere rijervaring, vooral […]

Bekijk alle opties

parallel pedalen

Door het toepassen van parallelpedalen kunnen alle pedalen tot 30 cm dichter bij de bestuurder worden gebracht. Gecombineerd met een verhoogde vloer op de bestuurdersplaats wordt het besturen van een voertuig mogelijk voor iemand met een beperkte lichaamslengte.pedalen worden opklapbaar gemaakt.

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden