AUTOAANPASSINGEN

Aangepaste auto handgas/rem

Heeft u niet genoeg kracht in uw benen of heeft u geen beenfunctie? Dan is een aangepaste auto handgas/rem wellicht een geschikte oplossing voor u. De handbediening van uw auto bestaat uit een handmatige rem (handbedrijfsrem) en segmentgas, waardoor u veilig de auto kunt besturen met uw handen.

Auto met handbediening: techniek

Om de auto met handbediening rijklaar te maken, bevestigen wij de handbedrijfsrem met segmentgas aan het stuur. Door de aangepaste auto met handgas/rem kan u met uw handen gas geven en remmen. Ook zorgen wij  er vakkundig voor dat u geen last zal ervaren van de originele gas- en rempedalen in uw auto. Dit doen wij door de gas- en rempedalen opklapbaar te maken zodat u ze later eventueel weer kan gebruiken. Uw aangepaste auto met handbediening zorgt ervoor dat u veilig de weg op kan!

Let op! U mag de meeste aanpassingen alleen gebruiken als ze op uw rijbewijs zijn geregistreerd met een CBR-code. Het vinden en aanvragen van autoaanpassingen kan ingewikkeld zijn. Voor deskundig advies en hulp bij het kiezen van de juiste aanpassingen voor uw aangepaste auto met handbediening, kunt u Maijers Techniek inschakelen.

Aangepaste auto met handbediening door Maijers Techniek

Maijers Techniek, gevestigd in Kaatsheuvel, is uw betrouwbare partner als het gaat om aangepaste auto’s met handgas/rem. Wij hebben jarenlange  ervaring in het aanpassen van voertuigen en bieden zelfs oplossingen voor het aanpassen van autostoelen om aan specifieke behoeften van mindervaliden te voldoen. Alle aanpassingen die we uitvoeren voor uw auto met handbediening, ondergaan strenge testen bij de RDW en worden voorzien van een RDW-goedkeuring, zodat u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aanpassing van uw auto.

Bij Maijers Techniek staat uw tevredenheid voorop. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften. Als u kiest voor onze diensten, nemen we uw specifieke eisen mee in het aanpassingsproces van uw auto met handbediening. Wij maken de auto precies zoals u hem wilt hebben. 

Heeft u bijzondere verzoeken met betrekking tot de aanpassingen aan uw auto? Wij horen graag van u hoe wij u met onze technische kennis van dienst kunnen zijn. We garanderen u een perfect eindresultaat! 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Samen zorgen we ervoor dat uw mobiliteit behouden blijft en dat u met vertrouwen de weg op kunt.

Waarom kiezen voor Maijers Techniek?
  • Altijd direct en persoonlijk contact!
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in auto aanpassingen!
  • Gespecialiseerd in alle kleine auto aanpassingen!
  • Altijd een oplossing op maat.
KUNNEN WE U HELPEN?

Altijd direct en persoonlijk contact! Bel of mail ons met uw vraag.

VRAAG DIRECT OFFERTE AAN

Of neem contact op

MISSCHIEN OOK INTERESSANT?

Aangepaste auto met gaspedaal links

Heeft u interesse in een aangepaste auto met het gaspedaal links? Door lichamelijke beperkingen kan het namelijk zo zijn dat u liever in een aangepaste auto rijdt, waarbij het gaspedaal links zit in de auto in plaats van rechts. Hiervoor bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Hét voorbeeld van een aangepaste auto […]

Bekijk alle opties

Afschermschot rempedaal auto

Voorkom ongewenst contact  Ons afschermschot voor het rempedaal in je auto is ontworpen om ongewenst contact met het rempedaal te voorkomen. Dit slimme rempedaal afschermschot wordt zorgvuldig geplaatst tussen het rem- en gaspedaal, waardoor de linkervoet niet per ongeluk het rempedaal kan bereiken. Het afschermschot voor je rempedaal draagt bij aan een veiligere rijervaring, vooral […]

Bekijk alle opties

parallel pedalen

Door het toepassen van parallelpedalen kunnen alle pedalen tot 30 cm dichter bij de bestuurder worden gebracht. Gecombineerd met een verhoogde vloer op de bestuurdersplaats wordt het besturen van een voertuig mogelijk voor iemand met een beperkte lichaamslengte.pedalen worden opklapbaar gemaakt.

Bekijk alle opties

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden