Maijers autotechniek > Diensten > Overige activiteiten

AUTOAANPASSINGEN

Overige activiteiten

Naast autoaanpassingen verzorgen wij ook oldtimer restauraties, bedrijfswageninrichtingen en vrachtwagenaanpassingen.

Oldtimer restauratie

Op zoek naar een restauratiebedrijf voor uw oldtimer? Wilt u graag uw oldtimer laten restaureren? Dat kan! Voor een oldtimer restauratie bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring in het restaureren en het aanpassen van auto’s, hebben we veel kennis en vakkundigheid opgebouwd. Het laten restaureren van een oldtimer is […]

Meer informatie over Oldtimer restauratie

Bedrijfswageninrichting

Uw bedrijfswagen­inrichting die klaar is voor morgen! Of u het nu een bedrijfsbus inrichting, bedrijfswageninrichting of bedrijfswagen inrichten noemt, een goed georganiseerde bedrijfswageninrichting is van onschatbare waarde. Bij Maijers Techniek begrijpen we dat uw bedrijfswagen meer is dan alleen een voertuig; het is uw mobiele werkplaats. Daarom bieden we inrichtingsoplossingen die zijn aangepast aan uw […]

Meer informatie over Bedrijfswageninrichting

MAAK KENNIS
MET MAIJERS

Maijers Techniek is een auto-expert op het gebied van autoaanpassingen. Met 25 jaar ervaring in autotechniek heeft Maijers Techniek diverse aanpassingen op maat verricht voor zowel mindervaliden als inrichting voor onze bedrijfswagens. Onze autospecialisten beschikken over uitgebreide kennis en technische mogelijkheden, waardoor u op één adres uw auto volledig kunt laten aanpassen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden