Maijers autotechniek > Diensten > Overige aanpassingen

AUTOAANPASSINGEN

Overige aanpassingen

Overige aanpassingen zoals voertuig en rittenadministratie.

Vrachtwagenaanpassingen

  Bent u als vrachtwagenchauffeur vaak op de weg of heeft u vrachtwagenchauffeurs in dienst? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk een goede vrachtwagenstoel is. Omdat wij van Maijers Techniek  u fijne en comfortabele vrachtwagenritten willen geven bieden wij de mogelijkheid om uw vrachtwagen stoel aan te passen. De vrachtwagen stoel wordt dan aan al […]

Meer informatie over Vrachtwagenaanpassingen

MAAK KENNIS
MET MAIJERS

Maijers Techniek is een auto-expert op het gebied van autoaanpassingen. Met 25 jaar ervaring in autotechniek heeft Maijers Techniek diverse aanpassingen op maat verricht voor zowel mindervaliden als inrichting voor onze bedrijfswagens. Onze autospecialisten beschikken over uitgebreide kennis en technische mogelijkheden, waardoor u op één adres uw auto volledig kunt laten aanpassen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden