Maijers autotechniek > Diensten > In- en uitstappen auto

AUTOAANPASSINGEN

In- en uitstappen auto

Het kan zo zijn dat in- en uitstappen bij een auto niet  zo gemakkelijk gaat. Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring met het aanpassen van auto’s. Hierdoor kunnen zij voor veel situaties een oplossing bieden, waaronder instaphulp voor uw auto. Hieronder kunt u diverse voorbeelden van in- en uitstaphulp voor uw auto vinden.

Alle auto instaphulp bij Maijers Techniek is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Van draaibare autostoelen, uw rolstoel in de auto tot verlengde stoelsleden, Maijers Techniek biedt oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en zorgen voor een comfortabele en veilige ervaring bij het in- en uitstappen van uw auto.

Ontdek de mogelijkheden voor auto instaphulp

Ontdek onze oplossingen voor een comfortabele en veilige ervaring bij het in- en uitstappen van uw auto. Van draaibare autostoelen tot het meenemen van uw rolstoel in de auto, wij bieden maatwerkoplossingen voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op via info@maijertechniek.nl.

Verlengde stoelslede

Er zijn veel verschillende stoelaanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Zo is er naast een draaiende stoel ook de mogelijkheid om de autostoel slede te verlengen. Hierdoor kunt u uw stoel verder naar achteren en voren schuiven, waardoor er extra instapruimte ontstaat.  Voordelen van een autostoel slede aanpassen Door de […]

Meer informatie over Verlengde stoelslede

Kofferbak lift

Bij Maijers Techniek begrijpen we de uitdagingen waarmee rolstoel- en scootmobielgebruikers worden geconfronteerd bij het inladen van hun mobiliteit apparaten in het voertuig. Als ervaren auto-technici zijn we er om deze uitdagingen te overwinnen. Met onze kofferbakliften maken we het eenvoudig om uw, of de rolstoel of scootmobiel van uw omgeving, in het voertuig te […]

Meer informatie over Kofferbak lift

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen.

Meer informatie over Autostoel aanpassen

Extra handgreep

Gaat in- of uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk? Er zijn diverse mogelijkheden om instaphulp te bieden. Dat kan onder andere door een extra of doorlopende handgreep. Deze handgreep binnen in de auto is zwaarder en breder, hierdoor kan er meer kracht op de auto handgreep uitgeoefend worden. Extra handgreep in de autodeur […]

Meer informatie over Extra handgreep

Ergonomische autostoel

Heeft u geen goede zithouding in uw auto en heeft u daardoor last van uw rug, schouders, nek of benen? Of wilt u de klachten voorkomen met een goede autostoel? Dan kan een ergonomische autostoel de oplossing zijn. Tegenwoordig is men er bewust van dat op kantoor de juiste zithouding wordt aangenomen, maar de juiste […]

Meer informatie over Ergonomische autostoel

In-en uitstappen

Het kan zo zijn dat in en uitstappen bij een auto niet meer zo gemakkelijk gaat. Maar hier zijn er diverse mogelijkheden om voor instaphulp in een auto te zorgen. Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring met het aanpassen van auto’s. Hierdoor kunnen zij voor veel situatie een oplossing bieden.

Meer informatie over In-en uitstappen

Autostoel draaibaar maken

Wilt u uw autostoel draaibaar maken? Dan bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Maijers Techniek heeft namelijk jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. Er zijn allerlei redenen om uw autostoel draaibaar te maken.

Meer informatie over Autostoel draaibaar maken

MAAK KENNIS
MET MAIJERS

Maijers Techniek is een auto-expert op het gebied van autoaanpassingen. Met 25 jaar ervaring in autotechniek heeft Maijers Techniek diverse aanpassingen op maat verricht voor zowel mindervaliden als inrichting voor onze bedrijfswagens. Onze autospecialisten beschikken over uitgebreide kennis en technische mogelijkheden, waardoor u op één adres uw auto volledig kunt laten aanpassen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Google Rating
4.8
js_loader
“Eerlijke prijs”

Zeer vriendelijk, goed advies , meedenkend, komt zijn afspraken na, eerlijke prijs. Ik kan Maijers Techniek van harte aanbevelen.

Amici Hondenuitlaatservice: “Eerlijke prijs”

“Erg vriendelijk en goede prijs.”

Verder niets aan toe te voegen!

Vera Linders

“Erg tevreden over de services”

Graag willen wij jullie laten weten dat we erg tevreden zijn over de services / afhandeling van de aangebrachte aanpassing door Maijers Techniek.

Willem Haerkens

“Geweldig bedrijf!”

Geweldig bedrijf met het hart op de juiste plaats. Aanpassing gaslinks gemaakt. Dit is mijn derde auto maar nog nooit zo uitgebreid. Top van grote klasse. Zeker aan te bevelen!

Hans Meijer

OVERTUIGD?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand contactformulier in. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg! Even bellen kan ook, ons nummer staat onderaan de site.

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden