Bas van der Voort: “Binnen 24 uur was de aanpassing ingebouwd, tegen een zeer scherpe prijs!”

Wegens een beenamputatie heb ik een autoaanpassing nodig. Het betreft een extra opklapbaar gaspedaal links en het opklapbaar maken van het reguliere rechter gaspedaal. Omdat mijn auto stuk ging en ik voor mijn werk veel op de weg zit had ik snel een oplossing nodig. Voordat ik een auto kocht heb ik contact opgenomen met Maijers techniek. Zij gaven mij informatie over de aanpassing, waarbij ze aangaven dit op korte termijn te kunnen inbouwen. Na de auto gekocht te hebben kon ik de auto afgeven in Kaatsheuvel. Er werd meegedacht en er was begrip voor mijn situatie. Binnen 24 uur was de aanpassing ingebouwd, tegen een zeer scherpe prijs! Ik ben goed, snel en vakkundig geholpen. Daarnaast was het tarief ook velen malen scherper dan bij de grotere autobedrijven. Ik beveel dit bedrijf dan ook aan! Bedankt.

Bas van der Voort