22 december 2017

Autorestauratie

Op zoek naar autorestauratie?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren restaurateur voor het restaureren van uw oldtimer? Bij Maijers Techniek bent u aan het juiste adres als u uw oldtimer wilt laten restaureren. Maijers Techniek heeft vele jaren ervaring met het restaureren van oldtimers en het bouwen van aangepaste auto’s. Bij Maijers Techniek hebben we kennis van zaken en doen we er alles aan om uw oldtimer weer als vanouds te laten stralen! Uw oldtimer is bij Maijers Techniek in goede handen.

U kunt voor ons terecht voor alle vormen van restauratie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe onderdelen voor uw auto bestellen als er onderdelen verroest of kapot zijn zodat we deze onderdelen kunnen vervangen. Ook kunnen we de bekleding van het interieur van uw auto vervangen of kunnen we uw auto helemaal opnieuw in de lak zetten. We doen er alles aan om uw oldtimer weer tot een echt pronkstuk te maken! Zo kunt u weer met uw oldtimer op pad en kunt u iedere dag weer genieten van uw prachtige klassieker!

Het laten uitvoeren van autorestauratie bij Maijers Techniek

U kunt voor verschillende vormen van restauratie bij Maijers Techniek terecht. Zo bent u bij ons aan het goede adres als u deel- of totaalrestauratie wilt laten uitvoeren aan uw oldtimer. Maar ook voor onderhoud aan uw klassieker kunt u bij ons terecht. Bij Maijers Techniek kunnen we buigen op vele jaren ervaring als het gaat om het restaureren en onderhouden van oldtimers. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring met plaatwerkrestauratie, straalwerk, het opnieuw bekleden van een interieur en het volledig rijklaar maken van de oldtimer. Wat het ook is dat er nodig is om uw oldtimer weer in zijn originele staat terug te krijgen, bij Maijers Techniek staan we voor u klaar. U kunt uw oldtimer met een gerust hart aan ons toevertrouwen. U kunt altijd rekenen op het vakmanschap en de deskundigheid van Maijers Techniek. Bij Maijers Techniek hebben we bovendien ervaring met veel verschillende automerken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor deel- of totaalrestauratie van uw oldtimer?

Of zou u graag meer informatie ontvangen over de kosten van een deel- of totaalrestauratie? Het restaureren van een oldtimer is altijd maatwerk. Neem daarom contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten van uw oldtimer. We kunnen dan aan de hand van uw wensen, het model auto en de huidige staat van uw auto een inschatting maken van de tijd die we nodig hebben en de kosten van het materiaal dat we nodig hebben voor de restauratie van uw auto. Wij zorgen er graag voor dat de restauratie van uw oldtimer een succes wordt en dat u straks weer van uw prachtige auto kunt genieten. Uw auto kan straks weer jaren mee!

We maken graag goede, duidelijke afspraken over het verloop en de kosten van de autorestauratie. We geven u graag inzicht in onze manier van werken. Heldere afspraken, daar houden we bij Maijers Techniek van. We vinden het belangrijk dat u weet wat u van ons kan en mag verwachten. U weet als opdrachtgever zo ook precies waar u aan toe bent en zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Ook hoeft u zo niet bang te zijn voor onverwachte kosten. En dat is wel zo prettig als het gaat om uw autorestauratie!

Een autorestauratie door Maijers Techniek

Bij Maijers Techniek zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Bent u toch nog niet helemaal tevreden over het eindresultaat? Laat het ons dan weten. We denken graag met u mee over de manier waarop we er voor kunnen zorgen dat u tevreden bent over de restauratie van uw oldtimer. Maijers Techniek kent veel tevreden klanten. We vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren. Uw wensen vormen voor ons altijd het uitgangspunt. Uw wensen zijn voor ons het startpunt voor de restauratie van uw oldtimer. Wij maken de auto zoals u hem hebben wilt. Heeft u specifieke wensen wat betreft de bekleding van het interieur van uw auto? Geen enkel probleem. Wilt u uw oldtimer graag in een specifieke kleur lak laten zetten? Wij zorgen er voor dat het in orde komt. Zo doen wij alles voor een eindresultaat waar zowel u als wij tevreden over zijn.

Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten, wilt u graag meer weten over onze manier van werken of wilt u onze werkplaats wel eens van binnen zien? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u hoe wij u met onze technische kennis van dienst kunnen zijn. Voor het uitvoeren van een autorestauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Uw oldtimer is bij ons in goede handen. We garanderen u een perfect eindresultaat!