22 december 2017

Autorestauratie

Op zoek naar een autorestauratiebedrijf?

Wilt u graag uw oldtimer laten restaureren? Voor een klassieke restauratie bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring in oldtimer restauratie en het aanpassen van auto’s, hebben we veel kennis en vakkundigheid opgebouwd. Uw klassieker restaureren is dan ook een vak apart. Wij doen er alles aan om uw oldtimer weer als vanouds te laten stralen! Daarom bent u bij Maijers Techniek in goede en vertrouwde handen als het gaat om uw oldtimer restauratie.

Uw auto laten restaureren

Oldtimer restauratie

Uw klassieker restaureren in verschillende vormen

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van restauratie voor uw oldtimer. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe onderdelen voor uw auto bestellen als er onderdelen verroest of kapot zijn. Wij kunnen deze onderdelen dan ook voor u vervangen en eventueel uw auto ook opnieuw in de lak zetten. Ook kunnen we het interieur van uw auto laten restaureren. We doen er alles aan om de restauratie van klassieker helemaal tot uw wens maken! Zo kunt u weer met uw oldtimer op pad en kunt u iedere dag weer genieten van uw prachtige klassieker.

Uw auto laten restaureren

Autorestauratie

Het laten uitvoeren van een autorestauratie van uw oldtimer

U kunt uw auto in verschillende vormen laten restaureren bij Maijers Techniek. Zo bent u bij ons aan het goede adres als u deel- of totaalrestauratie wilt laten uitvoeren aan uw klassieke auto. Maar ook voor onderhoud aan uw oldtimer kunt u bij ons terecht. Bij Maijers Techniek kunnen we buigen op vele jaren ervaring als het gaat om het restaureren en onderhouden van oldtimers. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring met plaatwerkrestauratie, straalwerk, het opnieuw bekleden van een interieur en het volledig rijklaar maken van de oldtimer. Bovendien hebben wij ervaring met veel verschillende automerken. Wat het ook is dat er nodig is om uw oldtimer weer in zijn originele staat terug te krijgen. U kunt altijd rekenen op het vakmanschap en de deskundigheid van Maijers Techniek. Als autorestauratiebedrijf kunt u uw oldtimer met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te laten restaureren. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld meer wilt weten over de kosten. De kosten hangt af of uw een een deel- of totaalrestauratie voor uw oldtimer wilt laten doen. Het restaureren van een oldtimer is altijd maatwerk. Neem daarom contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten van uw restauratie. We kunnen dan aan de hand van uw wensen, het modelauto en de huidige staat van uw auto een inschatting maken van de tijd die we nodig hebben en de kosten van het materiaal dat we nodig hebben voor de restauratie van uw auto. Wij zorgen er graag voor dat de restauratie van uw oldtimer een succes wordt en dat u straks weer van uw prachtige auto kunt genieten. Uw auto kan straks weer jaren mee!

We maken graag goede, duidelijke afspraken over het verloop en de kosten van de autorestauratie. We geven u graag inzicht in onze manier van werken. Heldere afspraken, daar houden we bij Maijers Techniek van. We vinden het belangrijk dat u weet wat u van ons kan en mag verwachten. U weet als opdrachtgever zo ook precies waar u aan toe bent en zult niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Ook hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten. En dat is wel zo prettig als het gaat om uw autorestauratie!

Autorestauratie door Maijers Techniek

Bij Maijers Techniek zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Bent u toch nog niet helemaal tevreden over het eindresultaat? Laat het ons dan weten. We denken graag met u mee over de manier waarop we ervoor kunnen zorgen dat u tevreden bent over de restauratie van uw oldtimer. Maijers Techniek kent veel tevreden klanten. We vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren. Als u ervoor kiest om uw klassieke auto bij ons te laten restaureren, zijn uw wensen altijd het uitgangspunt. Wij maken de auto zoals u hem hebben wilt. Heeft u specifieke wensen wat betreft de restauratie van het interieur van uw auto? Geen enkel probleem. Wilt u uw oldtimer graag in een specifieke kleur lak laten zetten? Wij zorgen er voor dat het in orde komt. Zo doen wij alles voor een eindresultaat waar zowel u als wij tevreden over zijn. Maijers Techniek is dé specialist als het gaat over oldtimer restauratie.

Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten, wilt u graag meer weten over onze manier van werken of wilt u onze werkplaats wel eens van binnen zien? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u hoe wij u met onze technische kennis van dienst kunnen zijn. Voor het uitvoeren van een autorestauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Uw oldtimer is bij ons in goede handen. We garanderen u een perfect eindresultaat!

OFFERTE AANVRAGEN