6 februari 2018

Autostoel aanpassen

Heeft u moeite met in- en uit uw auto komen? Dan is een stoelaanpassing van uw auto eventueel een goede oplossing! Maijers Techniek heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. U kunt verschillende persoonlijke redenen hebben waarom u moeite heeft met in- en uitstappen. Een aangepaste autostoel kan u daarin helpen. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie om tot een geschikte stoelaanpassing van uw auto te komen zodat u weer comfortabel en veilig de weg op kan. Maijers Techniek helpt u graag met het aanpassen van een autostoel.

Professionele autostoel aanpassingen door Maijers Techniek

Het aanpassen van uw autostoel is een vak apart. Het comfort in de auto begint met een goede zit en vaak is het wenselijk dat de stoel, naast dat deze gedraaid kan worden, ook in de hoogte versteld kan worden. Wij maken de stoelaanpassing in uw auto op maat en indien gewenst kunt u bij ons komen ‘proefzitten’ zodat u zeker weet dat u het maximale comfort eruit haalt. Wij brengen (indien gewenst) de auto ook bij u thuis wanneer deze klaar is, zodat u snel van uw aangepaste autostoel kunt genieten!

25 jaar ervaring in het aanpassen van autostoelen

Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we autostoel aanpassingen professioneel en vakkundig moeten uitvoeren. Naast stoelaanpassingen van auto’s zoals stoelverhogingen, in hoogte verstelbare stoelen en andere zitvlak aanpassingen, kunnen wij u ook voorzien van een (90 graden) draaibare bijrijdersstoel. Ook verzorgen wij complete aangepaste rolstoelbussen of bedrijfswageninrichting. Door de verschillende mogelijkheden die wij bieden, kunnen wij de autostoel aanpassingen op uw persoonlijke situatie afstemmen.

Autostoel aanpassen

Maijers Techniek helpt u graag door uw autostoel aan te passen.

Neem contact op voor stoelaanpassingen van uw auto

Voor autostoel aanpassingen werken wij met een klein team, hoogkwalitatieve materialen en de juiste kennis. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste prijs! Alle aanpassingen aan uw auto worden (indien verplicht) voorzien van een uitvoerige RDW-keuring.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, extra uitleg of een offerte op maat. U bent tevens van harte welkom in onze vestiging in Kaatsheuvel. Laat Maijers Techniek u helpen met het aanpassen van uw autostoel.

DRAAIBARE AUTOSTOEL
OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN