6 februari 2018

Stoelaanpassingen

Als u minder validen bent of moeite heeft met in- en uitstappen is een stoelaanpassing vaak een geschikte oplossing. Door de aanpassing wordt het instappen comfortabel en blijft het rijden veilig. Het comfort in de auto begint met een goede zit en vaak is het wenselijk dat de stoel, naast dat deze gedraaid kan worden, ook in hoogte versteld kan worden. Maijers Autotechniek heeft ruim 25 jaar ervaring met het vakkundig uitvoeren van autostoelaanpassingen en helpt u hier graag bij. Met deze ervaring werken wij samen met u aan een gewenste oplossing voor uw comfortprobleem en leggen u graag alle mogelijkheden en oplossingen voor. Op die manier kunnen wij de autostoel aanpassen naar uw wensen.

Vandaar dat wij vele mogelijkheden bieden om het autorijden voor u zo comfortabel mogelijk te maken. een vakkarwei, waar wij al vele jaren ervaring in hebben. Aangezien wij werken met een klein team en slim inkopen, krijgt u bij ons gegarandeerd de beste prijs! Alle aanpassingen aan uw auto worden (indien verplicht) voorzien van een uitvoerige RDW-keuring

Wij maken de stoelaanpassing in uw auto op maat en indien gewenst kunt u bij ons komen ‘proefzitten’ zodat u zeker weet dat u het maximale comfort behaalt. Wij brengen (indien gewenst) de auto bij u thuis wanneer deze klaar is! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, extra uitleg of een offerte op maat. U bent tevens van harte welkom in onze vestiging in Kaatsheuvel.

Naast stoelaanpassingen zoals stoelverhogingen, in hoogte verstelbare stoelen en andere zitvlakaanpassingen kunnen wij uw bestuurderstoel ook volledig (90 graden) draaibaar maken.

DRAAIBARE BESTUURDERSSTOEL
OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN