25 februari 2018

Linkergaspedaal laten plaatsen in uw auto

In een standaard auto zit het gaspedaal aan de rechterkant maar als u (vanwege lichamelijke beperking) op zoek bent naar een adres waar uw pedalen vakkundig kunnen worden aangepast, bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres.

Door onze expertise van de afgelopen jaren hebben wij een unieke toepassing kunnen ontwikkelen op basis van eigen materialen. Daarnaast werken wij met een klein team hebben we de prijs flink kunnen reduceren. Zoek niet verder en profiteer dus nu van een historisch lage prijs!

Wij passen uw pedaalinrichting aan, zodat uw gaspedaal het meest linkse pedaal is. Dit wordt ook wel linksgas of linker gaspedaal genoemd. Het aanpassen van uw rechter gaspedaal is in binnen een dagdeel uitgevoerd en wij plannen met u de datum van modificatie. U kunt erop wachten bij ons in de werkplaats met een heerlijke koffie en koeken om van te smullen. Wij werken alles netjes af zodat het lijkt of uw auto zo uit de fabriek is gerold.

Maijers techniek realiseert al meer dan 25 jaar lang aanpassingen in en aan auto’s. Welke handicap u ook heeft, wij maken iedere auto geschikt. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine auto aanpassingen. Vraag direct een offerte op voor de modificatie van uw gaspedaal of bekijk alle auto-aanpassingen.

OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.