Aangepaste auto met gaspedaal links

Wilt u graag een aangepaste auto met het gaspedaal links? Vanwege lichamelijke beperkingen kan het zijn dat u graag een aangepaste auto heeft met een gaspedaal aan de linkerkant in plaats van aan de rechterkant. Hiervoor bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres!

Hét voorbeeld van een aangepaste auto met gaspedaal links

Hieronder vindt u een voorbeeld van van een aangepaste auto met het gaspedaal links. Het uitvoeren van pedaalaanpassingen zijn nodig wanneer u zelf niet meer over voldoende voeten- en/of beenkracht beschikt. Een veel voorkomende oplossing is uw auto pedalen laten aanpassen. Er wordt als het ware een “tweede gaspedaal” geplaatst aan de linkerkant, hierbij blijft de originele rechterpedaal bestaan. Beide gaspedalen worden opklapbaar gemaakt. U klapt simpelweg het linker- ofwel het rechter gaspedaal omhoog als u gaat rijden. Laat uw auto pedalen vakkundig aanpassen door Maijers Techniek!

Aangepaste auto gaspedaal links

Auto pedalen aanpassen door Maijers Techniek

Wanneer u graag uw mobiliteit wilt verbeteren, kunt u ervoor kiezen om uw auto pedalen te laten aanpassen door Maijers Techniek. Uw rechterpedaal wordt vakkundig van richting aangepast. Dit betekent dat uw gaspedaal in uw aangepaste auto het meest links komt te zitten. Dit wordt ook wel linksgas of linker gaspedaal genoemd.

Binnen één dag kunnen wij uw gaspedaal links in plaats van rechts plaatsen. Wij werken alles netjes af zodat het lijkt alsof uw aangepaste auto met het gaspedaal links direct uit de fabriek is gerold.

Maijers techniek realiseert al meer dan 25 jaar lang aanpassingen in- en aan auto’s. Welke handicap u ook heeft, wij maken iedere auto geschikt. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine auto aanpassingen. Vraag direct een offerte op voor de modificatie van uw gaspedaal of bekijk alle autoaanpassingen die wij voor u kunnen regelen.

OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN

Aangepaste auto gaspedaal links