Oprijplaten voor rolstoeltoegang

Wilt u in uw rolstoel in de auto zitten? Maijers Autotechniek maakt dit voor u mogelijk door het plaatsen van een rolstoel oprijplaat in uw wagen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het plaatsen van oprijplaten voor rolstoelen.

Professionele rolstoel oprijplaat door Maijers Techniek

Het plaatsen van een oprijplaat is een vak apart, maar wij kunnen de rolstoel oprijplaat op uw persoonlijke situatie afstemmen. Naast rolstoel oprijplaten, verzorgen wij ook aangepaste rolstoelbussen, bedrijfswageninrichting en autoaanpassingen. Voordat u de oprijplaat kunt gebruiken, moeten er een aantal dingen gebeuren. Zo is het belangrijk dat de oude passagiersstoel verwijderd wordt en dat er een naadloos pad loopt naar de passagiersplek. Ook is het van belang dat de oprijplaat aansluit op uw auto, rolstoel en wensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u uw rolstoel oprijplaat efficiënt kunt gebruiken.

Advies en contact over rolstoel oprijplaat

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van autoaanpassingen voor mindervaliden, zoals het plaatsen van een rolstoel oprijplaat. U kunt bij ons terecht voor grote én kleine auto aanpassingen. Door onze uitgebreide kennis en technische mogelijkheden kunnen wij uw wensen waarmaken. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, extra uitleg of een offerte op maat. U bent tevens van harte welkom in onze vestiging in Kaatsheuvel.


OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN