Autostoel draaibaar maken

Wilt u uw autostoel draaibaar maken? Dan bent u bij Maijers Techniek aan het juiste adres! Maijers Techniek heeft namelijk jarenlange ervaring in het aanpassen van autostoelen. Er zijn allerlei redenen om uw autostoel draaibaar te maken. Zo kan het zijn dat u of één van uw gezinsleden lichamelijke beperkingen heeft. Wij kunnen regelen dat uw passagiersstoel draaibaar wordt. Wij helpen u graag op weg en geven zo optimaal mogelijk invulling aan uw mobiliteitswensen. 

Een autostoel die 360 graden kan draaien zorgt ervoor dat het in- en uitstappen gemakkelijker wordt. U heeft met een draaibare passagiersstoel de mogelijkheid om de stoel in de gewenste richting te draaien, voordat u instapt. Wanneer u op de stoel zit, draait de stoel (met een druk op de knop) terug in de gewenste stand. Tijdens het rijden is de draaibare bestuurdersstoel vergrendeld en is (onverwacht of onbedoeld) draaien niet mogelijk. Deze autoaanpassing wordt door de RDW goedgekeurd voordat uw auto onze werkplaats verlaat. Zo kunt u zonder zorgen weer de weg op.

Draaibare autostoel door Maijers Techniek

Door de jaren heen hebben wij al vele draaibare autostoelen mogen maken. Wij vinden dat rijcomfort voorop staat, daarom willen de autospecialisten van Maijers Techniek het u extra makkelijk maken. Met vooruitstrevende techniek blijft u mobiel en kunt u blijven autorijden. Wilt u vooraf advies over een draaibare autostoel of over welke soort auto(aanpassing) goed bij uw situatie past? Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden.

Bestuurdersstoel draaibaar maken

Advies en contact over het uw draaibare autostoel

Heeft u vragen over het draaibaar maken van een autostoel of over een van onze andere diensten? Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem contact met ons op voor een afspraak door een mailtje te sturen naar info@maijerstechniek.nl of vraag direct een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
ALLE AANPASSINGEN