22 december 2017

Autoaanpassingen

Op zoek naar een bedrijf voor uw auto aanpassingen? Maijers techniek realiseert al meer dan 25 jaar lang aanpassingen in auto’s. U kunt verschillende redenen hebben om uw auto te laten aanpassen. Het zou kunnen zijn dat u een mobiliteitsbeperking heeft. U kan dan niet zomaar naar uw werk toe rijden of op bezoek bij familie. Welke vrijheidsbeperking u ook heeft, wij kunnen iedere auto naar wens aanpassen. Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt!

Autoaanpassing voor mindervaliden

Kunt u door bepaalde omstandigheden of door een lichamelijke handicap niet in een ‘gewone’ auto rijden? Auto aanpassingen zouden voor u de perfecte oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan draaibare bestuurdersstoel, beugel over stuurkolom, extra rembekrachtiging of een complete aangepaste rolstoelbus zodat u makkelijker in- en uit uw auto kan komen met uw rolstoel, zijn zomaar een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen doen. Mocht het nodig zijn, kunnen wij ook complexere auto aanpassingen voor gehandicapten uitvoeren.

Autoaanpassing: voorbeelden

In dit voorbeelden hieronder hebben wij verschillende auto aanpassingen gedaan. Hiervoor hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals:

  • Gaspedaal links en rechts opklapbaar;
  • Aangepaste bestuurdersstoel;
  • Beugel over stuurkolom;
  • Luxe handbediening;
  • Parallel Pedalen;
  • Opklapbaar rempedaal.

Voorbeeld 1: Autoaanpassing gaspedaal links en rechts opklapbaar

Autoaanpassing gaspedaal links en rechts opklapbaar

Voorbeeld 2: Autoaanpassing aangepaste bestuurdersstoel

autoaanpassing aangepaste bestuurdersstoel

Voorbeeld 3: Autoaanpassing beugel over stuurkolom

autoaanpassing beugel over stuurkolom

Voorbeeld 4: Autoaanpassing luxe handbediening

autoaanpassing luxe handbediening

Voorbeeld 5: Autoaanpassing parallel pedalen

autoaanpassing parallel pedalen

Voorbeeld 6: Autoaanpassing rempedaal opklapbaar

autoaanpassing rempedaal opklapbaar

Auto laten aanpassen door Maijers Techniek

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanpassen van auto’s voor mindervaliden. Met onze uitgebreide kennis en technische mogelijkheden op het gebied van aanpassingen voor auto’s (voor mindervaliden), kunnen wij uw wens waarmaken. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine auto aanpassingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en adviseren u graag de juiste oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.