Autoaanpassingen

Op zoek naar een bedrijf voor autoaanpassingen voor gehandicapten en mindervaliden? Maijers Techniek realiseert al meer dan 25 jaar lang aangepaste auto’s. U kunt verschillende redenen hebben om uw auto te laten aanpassen. Het zou kunnen zijn dat u een mobiliteitsbeperking heeft. U kan dan niet zomaar naar uw werk toe rijden of op bezoek bij familie. Welke vrijheidsbeperking u ook heeft, wij kunnen iedere auto naar wens aanpassen. Wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. Bij Maijers Techniek kunt u uw auto laten aanpassen voor gehandicapten en mindervaliden. Wij helpen u graag.

Aangepaste auto’s voor gehandicapten en mindervaliden

Kunt u door bepaalde omstandigheden of door een lichamelijke handicap niet in een ‘gewone’ auto rijden? Een autoaanpassing zou voor u dan de perfecte oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan draaibare autostoel, beugel over stuurkolom, extra rembekrachtiging of een complete aangepaste rolstoelbus zodat u makkelijker in- en uit uw auto kan komen met uw rolstoel. Dit zijn zomaar een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen doen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook complexere autoaanpassingen uitvoeren.

Autoaanpassing: verschillende voorbeelden

In de voorbeelden hieronder hebben wij verschillende aangepaste auto’s gerealiseerd. Hiervoor hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals:

  • Gaspedaal links en rechts opklapbaar;
  • Aangepaste bestuurdersstoel;
  • Beugel over stuurkolom;
  • Luxe handbediening;
  • Parallel Pedalen;
  • Opklapbaar rempedaal.

Voorbeeld 1: Autoaanpassing gaspedaal links en rechts opklapbaar

Autoaanpassing gaspedaal links en rechts opklapbaar

Voorbeeld 2: Autoaanpassing aangepaste bestuurdersstoel

Aangepaste bestuurdersstoel auto

Voorbeeld 3: Aangepaste auto beugel over stuurkolom

autoaanpassing beugel over stuurkolom

Voorbeeld 4: Autoaanpassing luxe handbediening

aangepaste auto luxe handbediening

Voorbeeld 5: Autoaanpassing parallel pedalen

autoaanpassing parallel pedalen

Voorbeeld 6: Autoaanpassing rempedaal opklapbaar

autoaanpassing rempedaal opklapbaar

Auto laten aanpassen door Maijers Techniek

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van aangepaste auto’s voor gehandicapten en mindervaliden. Met onze uitgebreide kennis en technische mogelijkheden op het gebied van aanpassingen voor auto’s (voor gehandicapten en mindervaliden), kunnen wij uw wens waarmaken. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine auto aanpassingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.